Aletta Jacobsstraat 27

No items found.

Over deze woning

Deze woning heeft een ideale ligging ten opzichte van openbaar vervoer, de randweg van Alkmaar en scholen. In deze kindvriendelijke buurt en zonder doorgaand verkeer langs de woning is het hier heerlijk vertoeven.

Op loopafstand bevindt zich een kleinschalig winkelcentrum en op nog geen 5 minuten fietsafstand ligt winkelcentrum de Mare. Genieten van de natuur? Recreatiegebied Geestmerambacht ligt op steenworp afstand van deze woning.

Indeling


De U- vormige woonkamer heeft volop potentie. De voorzijde van de woning kunt u inrichten als woonkeuken en het zitgedeelte situeren aan de achterzijde, de tuinkant. Uiteraard kunt u het ook volledig omgooien en een gedeelte van de garage bij de woning betrekken. Deze woning biedt volop mogelijkheden en is zeker een bezichtiging waard.

Vanuit de woonkamer heeft u via de schuifpui toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:


De eerste verdieping is praktisch ingedeeld waardoor er veel opbergruimte is gecreëerd. Deze verdieping telt drie slaapkamers. Twee slaapkamers aan de voorzijde en over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning de grootste slaapkamer met vaste kast.

De badkamer treft u ook op deze verdieping en is voorzien van een bad, douche, wasmeubel en tweede toilet.

Tweede verdieping:

Deze verdieping biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze een tweetal extra slaapkamers te realiseren.

Tuin:


De ruime privacyvolle tuin is zuidelijk gelegen en geheel naar eigen wens in te richten. Via de tuin heeft u tevens toegang tot de garage.

Bijzonderheden

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Aletta Jacobsstraat 27
neem dan nu contact op!