Broekerwaard 116 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Dit is een woning die u moet zien om een goede indruk te krijgen van alle mogelijkheden die de woning biedt. De woning is geschikt voor een gezin met kinderen maar is ook ideaal als u wonen en werken met elkaar wilt combineren. Doordat de garage is omgebouwd tot werkruimte is er veel woonoppervlak ontstaan. Nu denkt u misschien; waar kan ik dan mijn fiets kwijt? Door de gunstige ligging van de woning is er aan de zijkant een berging waar u voldoende ruimte heeft voor uw fietsen, tuingereedschap en overige spullen.

Indeling


De begane grond van deze woning is volledig verbouwd waardoor er twee aparte ruimtes zijn ontstaan. De kamer aan de voorzijde is zeer geschikt als praktijkruimte maar kan ook als vijfde slaapkamer worden gebruikt. Via een gang, met tweede toilet, bereikt u de ruimte aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze kamer heeft u tevens toegang tot de tuin. Op dit moment is deze ruimte in gebruik als kantoor met aangrenzende bergruimte en tweede keukenblok. Deze ruimte is ook zeer geschikt als vierde slaapkamer.

Eerste verdieping:


Op de eerste verdieping treft u de U- vormige woonkamer met grote raampartijen (2017). Het zitgedeelte is aan de achterzijde van de woning gelegen en is ruim en licht. Aan de voorzijde bevindt zich de luxe L-vormige keuken met diverse inbouwapparatuur (2016). Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning. In de hal op deze verdieping treft u een wasruimte.

Tweede verdieping:


De riante overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning. Dit is een ruime lichte kamer met een vaste kastenwand. Aan de achterzijde van de woning treft u nog twee slaapkamers. Beiden zijn van een goed formaat. In de badkamer treft u een tweede toilet, douchecabine en wasmeubel.

Buitenruimte


De beschutte tuin met achterom is fraai aangelegd en biedt volop privacy en daarnaast heeft u een voortuin waar voldoende ruimte is om twee auto’s te parkeren. Daarnaast is aan de voorzijde van de woning, grenzend aan de keuken, over de gehele breedte een balkon. Hier kunt u heerlijk genieten van de avondzon.

Bijzonderheden

Naast de ideale ligging van deze woning ten opzichte van voorzieningen zoals het treinstation van Alkmaar, scholen, winkelcentrum Muiderwaard en niet te vergeten het centrum van Alkmaar biedt deze woning nog meer;

– Groot woonoppervlak,
– De mogelijkheid voor 5 slaapkamers,
– Woon- en werkcombinatie is mogelijk,
– Twee parkeerplaatsen op eigen grond,
– Een achterom en berging aan de rechterzijde van de woning,
– Dakbedekking woning is vervangen in 2014,
– Dakbedekking berging is vervangen in 2015,
– In 2017 zijn er nieuwe ramen & kozijnen met draai/ kiepsysteem geplaatst,
– Schilderwerk buitenom 2017,
– De keuken is geplaatst in 2016

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Broekerwaard 116 te Alkmaar
neem dan nu contact op!