Dirk Bakkerhof 12 in Heiloo

No items found.

Over deze woning

Een heerlijk appartement op een zeer gunstige locatie, een ruim balkon met uitzicht op de welbekende Westerweg én eigen garage in sociaal wooncomplex Dirk Bakkerhof. Is dit dé woning voor u?

Indeling

Als u in de hal staat, treft u aan weerszijden de slaapkamers. Eén deur verder vindt u aan uw rechterhand het aparte toilet en een deur verder de badkamer. Loopt u de hal door, dan komt u uit in de ruime woonkamer. Wat hier al direct opvalt, is de heerlijke lichtinval. Dankzij de grote raampartijen, het extra hoekje met ramen en de glazen schuifpui naar het balkon toe, doet de woonkamer nóg ruimtelijker aan.In de woonkamer is een grote bergkast voor uw voorraden. Hier treft u ook de CV installatie en de aansluiting voor de wasmachine.De L- vormige keuken is gescheiden van de woonkamer middels een halfhoog muurtje. Hierdoor is er contact met het woongedeelte maar geen direct zicht op het aanrechtblad.

Beiden slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De grootste slaapkamer heeft een goed formaat van circa 5,50 cm x 2,80 cm en is voorzien van een kastenwand in hoekopstelling. De tweede slaapkamer is een ideale slaapkamer voor een logé of als werkkamer. De slaapkamers zijn voorzien van buiten zonwering.De badkamer is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en beschikt over een douche en wastafel.Tevens is in de badkamer de aansluiting voor een tweede toilet aanwezig.

Balkon

Een heerlijk balkon, toegankelijk vanuit de woning middels een schuifpui, met een fraai uitzicht op de woningen aan de Westerweg. Het balkon is gedeeltelijk overkapt waardoor u een plekje heeft in de schaduw en ook op minder mooie dagen lekker buiten kunt zitten.

Nabij de woning ligt een garagebox waar u de auto in kunt parkeren en/of fietsenkunt stallen. De garage kan uiteraard ook worden gebruikt om overige spullen in op te slaan. Het appartementencomplex aan het Dirk Bakkerhof is een laagbouw complex met een speelse architectuur en drie verdiepingen, waarbij nummer 12 zich op de eerste verdieping bevindt. U bereikt de woning via zowel trap als lift. De garage ligt op het terrein en is goed bereikbaar met de auto.

Omgeving

Op loopafstand treft u het winkelgebied rondom het treinstation van Heiloo. Hier treft u alle voorzieningen waaronder een supermarkt, horeca, bibliotheek en een huisarts. Het strand en de duinen zijn ook nabij, via de Zeeweg bereikt u in 7 minuten het strand van Egmond.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?
  • perfecte ligging ten opzichte van voorzieningen
  • Energielabel A woning
  • Ruimte lichte woonkamer en 2 slaapkamers
  • Mooi uitzicht op de Westerweg in Heiloo

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Dirk Bakkerhof 12 in Heiloo
neem dan nu contact op!