Gerard Doustraat 18 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Deze gezinswoning (anno 1939) telt maar liefst 145m2 woonoppervlak en ligt op een prima bereikbare plek, vrij parkeren voor de deur en toch vlakbij het stadscentrum en het treinstation.

Deze woning beschikt over vier woonlagen: de begane grond met voor- en achterkamer met half open keuken en toegang tot de tuin; op de eerste verdieping drie slaapkamers, de badkamer en balkon; op de 2e verdieping 1 grote slaapkamer en een open ruimte voor de opstelling van de wasmachine en droger, daarboven een speels ingedeelde zolderetage met voorzolder en 5e slaapkamer.

Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver, want winkelcentrum de Hoef met supermarkten en diverse middenstand is vlakbij.

Zie ik u binnenkort bij deze woning voor een individuele bezichtiging?

Indeling

Via de vestibule met originele details bereikt u de hal met trapopgang, voorraadkast en toiletruimte.

De lichte kamer is door de ensuite gescheiden in een voor- en achterkamer. De voorkamer met karakteristieke erker en glas in lood is sfeervol. In de voorkamer zijde van de en suite zit aan een zijde een open haard aan de andere zijde een open kast.

Aan de achterkamer met openslaande deuren naar de tuin grenst de half open keuken.

Eerste etage

De eerste etage telt drie slaapkamers. Aan de voorzijde van de woning een grote slaapkamer met vaste kast en een kleinere slaapkamer. Aan de achterzijde een ruime derde slaapkamer met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon.

De badkamer is ingericht met een douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede etage

De slaapkamer op de tweede verdieping heeft een leuke indeling en verschillende hoeken en hoogtes. De open ruimte op deze etage is in gebruik als wasruimte.

Derde etage

De zolderetage met voorzolder heeft veel opbergruimte. De vijfde slaapkamer heeft een bijzondere indeling en is erg leuk voor kinderen als speelkamer.

Balkon & tuin

De woning heeft aan de achterzijde op de eerste verdieping over de gehele breedte een balkon.

De zonnige westelijk gelegen achtertuin, met stenen berging en achterom, is zowel vanuit de keuken als via de openslaande deuren toegankelijk.

Bijzonderheden

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Gerard Doustraat 18 te Alkmaar
neem dan nu contact op!