Jan van Goyenstraat 55 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Op een heerlijk rustige locatie, aan een voetpad, staat deze fijne tussenwoning. Zowel aan de voor- en achterzijde kijkt u uit op groen en dat alles op een perfecte plek in de wijk de Hoef in Alkmaar. Het winkelcentrum de Hoef is nabij maar ook scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. De woning is praktisch ingedeeld, heeft veel opbergruimte, drie slaapkamers en een voor- en achtertuin.

Vanuit de hal met trapopgang heeft u toegang tot diverse vertrekken, via de open keuken bereikt u de woonkamer. Deze is in het verleden gedeeltelijk uitgebouwd. De woonkamer met gashaard is heerlijk licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De half open keuken heeft een moderne uitstraling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de berging met vliering. Hier is voldoende ruimte om fietsen te plaatsen, spullen op te bergen en de was- en droog combinatie op te stellen.

Via de trap in de hal bereikt u de eerste etage. Hier valt direct de hoogte en de goede lichtinval op. De overloop is ruim en heeft een grote ruimte om spullen weg te zetten. In totaal zijn er drie slaapkamers op deze verdieping, een toilet en de badkamer.

De woning heeft twee grote slaapkamers en een kleinere, welke zeer geschikt is als werkkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot een balkon met uitzicht op het groen.

De achtertuin, gelegen op het zuidoosten, grenst ook aan groen. In de tuin is het daardoor heerlijk rustig en heeft u geen inkijk van achterburen.

Bijzonderheden

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Jan van Goyenstraat 55 te Alkmaar
neem dan nu contact op!