Korhoenstraat 64 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Met weinig aanbod koopappartementen in de omgeving, is dit appartement met groot woonoppervlak, ruim balkon aan het water én eigen garage in wooncomplex ‘De Blauwe Reiger’ een buitenkans!

Dit hoekappartement met zeer veel lichtinval is voorzien van twee slaapkamers, een ruime badkamer, separaat toilet en een bijkeuken.

Omgeving

In de buurt De Horn-Noord bent u voorzien van het beste van twee werelden: de natuur én voorzieningen om de hoek. Vanaf het balkon kijkt u uit op het recreatiegebied ‘De Groene Voet’ maar ook natuurgebied Geestmerambacht en Geestmerloo liggen zeer nabij. Op loopafstand treft u overige voorzieningen zoals een sportvereniging, huisarts en een wijkcentrum. Uw dagelijkse boodschappen doet u bij winkelcentra Daalmeer of De Mare. Het centrum van Alkmaar is ongeveer 15 minuten fietsen. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar met zowel bus als trein en dankzij de nabijgelegen uitvalswegen bent u snel in de omringende steden van de randstad.

Indeling


Appartementencomplex De Blauwe Reiger is een laagbouw complex met drie verdiepingen, waarbij Korhoenstraat 64 zich op de eerste verdieping bevindt. U bereikt de woning via zowel trap als lift. Het fijne aan de woning is de ligging op een hoek, de slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning, waar niemand passeert.

Als u in de hal staat, ziet u aan zowel uw linker- als rechterhand de slaapkamers. Eén deur verder vindt u aan uw linkerhand  het aparte toilet en een deur verder de badkamer. Loopt u de hal door, dan komt u uit in de ruime woonkamer. Wat hier al direct opvalt, is de vele lichtinval. Dankzij de grote raampartijen, het extra hoekje met ramen en de glazen schuifpui naar het balkon toe, doet de woonkamer nóg ruimtelijker aan. Tijdens een bezichtiging zal u zien hoeveel potentie deze prachtige woning heeft!

De keuken is voorzien van muurtje, waardoor deze gedeeltelijk open is, maar toch afgesloten van de rest van de ruimte. U heeft hier onder andere beschikking tot inbouw koelkast en gaskookplaat met afzuigkap. Aangrenzend een zeer praktische bijkeuken om spullen op te bergen.

De slaapkamers zijn groot genoeg voor zowel bed als kast. Kastruimte hoeft u overigens niet meer vrij te maken in de grote slaapkamer, gezien deze al voorzien is van inbouwkast. De kamer van 10m² bevat een grote raampartij, waardoor deze kamer ook ideaal is als thuiskantoor of logeerkamer. Aan u de keuze!

De badkamer heeft een douche en is voorzien van een heerlijk ligbad. Daarnaast is er boven de wastafel een meubel met spiegel ingebouwd, met ruimte voor uw badkamer benodigdheden. Het toilet is te vinden in een aparte ruimte naast de badkamer.

De buitenruimte

Het favoriete plekje van deze woning is toch wel het prachtige ruime balkon. U heeft hier namelijk een groen uitzicht op het water en de bomen, waardoor u hier heerlijk kunt ontspannen. Het balkon is voorzien van een zonnescherm. U kunt hier in alle privacy van het uitzicht genieten in een lekker zonnetje of een fijn hoekje in de schaduw!

De garage

Bij de woning hoort een garage met een elektrische deur. U kunt de garage gebruiken om uw auto te parkeren, fietsen te stallen of overige spullen op te slaan.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?


- Alle voorzieningen in de directe omgeving van de woning
- Ruim woonoppervlak en met een ideale ligging op een hoek en een ruim balkon met vrij uitzicht
- Zeer veel lichtinval in de gehele woning
- Twee slaapkamers van goed formaat
- Eigen garage met elektrische deur

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Korhoenstraat 64 te Alkmaar
neem dan nu contact op!