Lessestraat 24 Heemskerk

No items found.

Over deze woning

Wilt u wonen in Heemskerk dichtbij alle voorzieningen? Dan is dit uw kans.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van appartementencomplex Waterrijck. Een appartementencomplex gecombineerd met een kleinschalig woonzorgcentrum met apotheek, huisarts en buurtcentrum. Gerealiseerd in 2007 en gesitueerd in een schitterende parkachtige omgeving. Op loopafstand treft u winkelcentrum Europaplein, het NS station Heemskerk en de dichtstbijzijnde bushalte is gelegen aan de Beneluxlaan.

Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer met aangrenzend balkon, een open keuken voorzien van diverse gemakken, twee slaapkamers, een wasruimte welke tevens als berging fungeert, een apart toilet en een werkelijk riante badkamer.

Bij het appartementscomplex behoort een gemeenschappelijke fietsenberging

Indeling:

Via de overdekte galerij bereikt u het hoekappartement. Door deze gunstige ligging heeft u geeft passanten langs uw woning.

Wanneer u de deur opent stapt u binnen in de gang van waaruit u alle vertrekken van het appartement bereikt. Uw aandacht wordt direct getrokken naar de woonkamer welke aan de achterzijde van het appartement is gelegen. Het uitzicht vanuit de woonkamer en het aangrenzende balkon is prachtig. Doordat het appartement gesitueerd is op de eerste verdieping heeft u verbinding met de achtergelegen wijk maar kijkt u ook vrij weg over de waterpartij met volop groen.

Het uitzicht is prachtig maar de woonkamer doet hier niet voor onder. De wanden zijn keurig afgewerkt en op de vloer ligt een warm houten parket vloer. De open keuken is voorzien van Miele apparatuur.

Aan de voorzijde van de woning, aan de galerijkant treft u de eerste slaapkamer. De tweede slaapkamer, grenzend aan het balkon, heeft direct toegang tot de riante badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche en wasmeubel. Het toilet is zowel vanuit de hal als de badkamer bereikbaar.

Het appartement beschikt over een aparte ruimte met voldoende opbergmogelijkheden waar plaats is voor een wasmachine en droger.

Het appartement is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde keurig afgewerkt met duurzame materialen.

Balkon:

Het balkon is ruim en grenst aan de achterzijde van het appartementencomplex. Door de hoekligging van de woning kijkt u ver weg over de water- en groen partij en de Euratomsingel.

Bijzonderheden

- de gunstige ligging van de woning ten opzichte van voorzieningen
- woning is gerealiseerd in 2007
- servicekosten €150,00 per maand
- actieve VVE
- twee goede slaapkamers
- balkon met vrijuitzicht
- elektrische zonwering aan de achterzijde van de woning
- hoogwaardige afwerking van het appartement

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Lessestraat 24 Heemskerk
neem dan nu contact op!