Oosterburgstraat 10 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

In het centrum van Alkmaar ligt de Oosterburgstraat. Een fijn straatje waar het heerlijk rustig is en waar je niet de drukte van de stad ervaart. De reuring van de horeca, winkels, kunst en cultuur liggen op steenworp afstand maar ook het Kwerenbolwerk ligt om de hoek. Een fijne plek om te wandelen langs de Baansingel. Afgelopen winter werd er geschaatst op deze singel, wie weet sta jij deze winter al nabij je nieuwe woning hier op de schaats.

Indeling

Via de hal met meterkast stap je binnen in de woonkamer. Aan de voorzijde tref je twee grote ramen van waaruit je zicht hebt op de sfeervolle straat. De keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Vanuit het keukenraam kijk je de stadstuin in. Het toilet en de douche tref je in het achterste gedeelte van de woning waar ook ruimte is voor de opstelling van de was- en droogmachine.

Eerste verdieping

Via de open trap in de woonkamer bereik je de eerste verdieping. Op deze etage tref je twee slaapkamers. Een fijne kamer aan de voorzijde van de woning en een ruime tweede slaapkamer aan de achterzijde. Deze kamer is voorzien van een wastafel. Vanuit deze kamer heb je toegang tot het dakterras. Deze woning heeft voor de binnenstad van Alkmaar veel buitenruimte. Een besloten stadstuin maar ook een heerlijk dakterras. Hierdoor is er altijd wel een plek om van de zon te genieten.

De slaapkamers worden gescheiden door een overloop waar volop bergruimte is gecreëerd door een vaste kastenwand.

Tuin

De stadstuin is gelegen op het westen. Een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven.
Vanuit de tuin bereik je de berging. De berging biedt voldoende ruimte voor fietsen en overige spullen. De berging is ook toegankelijk vanuit de Westerburgstraat.

Kortom een woning met volop mogelijkheden, veel buitenruimte op een fantastische locatie. Je bent van harte welkom voor een individuele bezichtiging om deze woning met eigen ogen te bekijken.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?

  • fantastische ligging in het centrum van Alkmaar
  • veel buitenruimte gelegen op het westen; een stadstuin en een dakterras
  • geheel naar eigen smaak in te richten

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Oosterburgstraat 10 te Alkmaar
neem dan nu contact op!