Oosterburgstraat 14 te Alkmaar

Vraagprijs
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1901
Perceeloppervlakte
67 m2
Woonoppervlakte
68 m2
Inhoud
274 m3
Kamers
3
Energielabel
Ligging
In een autoluwe straat in het centrum van Alkmaar
Google Maps
openen
Contact opnemen
No items found.

Over deze woning

Op een werkelijk fantastische locatie tussen de Oudegracht en de Baansingel is deze woning beschikbaar voor jou.

In dit sfeervolle straatje met uitzicht op de Werfbrug merk je niet dat je in het centrum van Alkmaar woont. Het is hier heerlijk rustig en groen; het Kwerenbolwerk waar je heerlijk kunt wandelen ligt letterlijk om de hoek. Kom binnen en laat je verrassen door de mogelijkheden die deze woning biedt.

Indeling

Stap binnen via de hal met toilet en meterkast. Van hieruit betreed je de woonkamer met open haard. De ruime woonkamer met raampartijen aan de voor- en achterzijde en een klein zij raam zorgen voor een fijne lichtinval. De woonkamer is voorzien van een massief houten vloer en een balken plafond. Vanuit de keuken sta je in direct contact met de woonkamer en heb je zicht op en direct toegang tot de tuin. Vanuit de keuken stap je zo in de schuur die tevens fungeert als bijkeuken. Vanuit de schuur heb je ook direct toegang tot de tuin.

Eerste etage

Via de open trap in de woonkamer bereik je de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn een tweetal slaapkamers en de badkamer gelegen. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kastenwand over de gehele lengte met schuifwanden waardoor er volop bergruimte is gecreëerd. De ruime badkamer met bad, tweede toilet en wastafel is in het midden gesitueerd. Door het zij raam is het een lichte ruimte en kan er natuurlijk worden geventileerd.

Aan de achterzijde ligt de tweede, de grootste slaapkamer. Vanuit deze kamer heb je toegang tot het dakterras van maar liefst 12m2. Een plek om te genieten van een prachtig uitzicht en de zon.

De tuin

De stadstuin is een heerlijke plek om te genieten van het mooie weer. De ligging is op het westen en heeft een achterom welke toegankelijk is via de Westerburgstraat.

Een heerlijke plek in een autoluwe straat met volop rust en dat in het centrum van Alkmaar.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder;
- de werkelijk unieke ligging in een rustig sfeervol straatje in het centrum van Alkmaar
- twee slaapkamers en een badkamer met tweede toilet op de eerste verdieping
- de mogelijkheid om deze woning geheel naar eigen smaak in te richten

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Oosterburgstraat 14 te Alkmaar
neem dan nu contact op!