Oudorperplein 30 te Oudorp

No items found.

Over deze woning

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van winkelcentrum Polderhof. Een kleinschalig winkelcentrum, gerealiseerd in 2016, met een gedifferentieerd woning- en winkelaanbod en een bibliotheek. Dit betekent voor u dat u alle dagelijkse voorzieningen bij de hand heeft. Het centrum van Alkmaar is ook nabij, met de fiets bent u er in 5 minuten of met de bus welke stopt bij u voor de deur.

Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer met aangrenzend balkon, een open keuken voorzien van diverse gemakken, twee ruime slaapkamers, een wasruimte, toilet en een riante badkamer met tweede toilet.

Bij het appartement hoort een aparte berging welke ook op de eerste verdieping is gelegen.

Wilt u de woning bezichtigingen? Bel voor een afspraak doordeweeks of in het weekend, u bent van harte welkom!

Indeling


De entree van de woning grenst aan de fraai aangelegde binnentuin. De tuin is een oase van rust waar medebewoners van het complex elkaar in het voorbijgaan treffen. Wanneer u de deur opent stapt u binnen in de lange gang van waaruit u alle vertrekken van het appartement bereikt. Het gehele appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer. De twee slaapkamers grenzen aan de binnentuin en vanuit de woonkamer heeft u zicht op het gezellige plein voor het winkelcentrum. Het appartement beschikt over een aparte ruimte met voldoende opbergmogelijkheden waar plaats is voor een wasmachine en droger. Het appartement is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde keurig afgewerkt met duurzame en onderhoudsvrije materialen.

Buitenruimte:


Het balkon grenst aan het gezellige plein van het winkelcentrum maar u kijkt ook vrij weg op de groene Rijnstraat.
Recent is er een elektrisch zonnescherm geplaatst zodat u op hele zonnige dagen in de schaduw van het balkon kunt genieten.

Bijzonderheden

– de ligging van de woning boven een kleinschalig winkelcentrum
– lift aanwezig
– woning is gerealiseerd in 2016
– servicekosten €118,42 per maand
– actieve VVE
– twee ruime slaapkamers
– balkon met openslaande deuren
– hordeur in de woonkamer en vliegenhorren in de slaapkamers
– hoogwaardige afwerking van het appartement

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Oudorperplein 30 te Oudorp
neem dan nu contact op!