Rhijnvis Feithlaan 10 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Bent u op zoek naar een heerlijke uitgebouwde tussenwoning die op een heel aantal punten is gemoderniseerd en de mogelijkheid heeft om te vergroten?

Maak dan snel een afspraak en laat u verrassen door deze woning aan de Rhijnvis Feithlaan 10 in Alkmaar.

Deze woning heeft een ideale ligging ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer, winkelcentrum en basisscholen. Ook het centrum van Alkmaar is nabij, in slechts 7 minuten fietsen staat u op het Waagplein.

De pluspunten van deze woning;
- goede ligging
- rondom voorzien van kunststof kozijnen met draai- kiepsysteem
- vloerverwarming op de begane grond
- badkamer uit 2018
- de keuken is vernieuwd in 2016

Indeling

Via de ruime entree met meterkast en toilet bereikt u de woonkamer met plavuizen vloer ,voorzien van vloerverwarming, en aangrenzend de open keuken.

De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor u via de openslaande deuren zo de heerlijke tuin in stapt. De ligging van de woning is gunstig waardoor u geen inkijk heeft van achterburen.

De mooie keuken in hoekopstelling aan de achterzijde van de woning is in 2016 geplaatst en voorzien van inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser en rvs afzuigkap.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de eerste verdieping. Onder trapopgang is een grote bergkast voor voorraden en overige spullen.

Eerste etage

Op de eerste verdieping treft u aan de achterzijde, over de gehele breedte, een slaapkamer. Voorheen waren dit twee slaapkamers en indien gewenst kan dit weer worden gerealiseerd.

Aan de voorzijde van de woning treft u de tweede slaapkamer.

Ook de badkamer is op deze verdieping gesitueerd. De badkamer is vernieuwd in 2018 en in een moderne kleurstelling uitgevoerd met inloopdouche, wasmeubel en designradiator.

Tweede etage

De tweede verdieping biedt volop mogelijkheden. Deze etage heeft een dakkapel en is zeer geschikt als kinderkamer met een sta hoogte van 1,80 meter. Middels een dakopbouw kan een volwaardige tweede etage worden gerealiseerd.

Tuin

Geen inkijk in de achtertuin, dat is uniek. Deze woning heeft dit grote pluspunt. De keurig aangelegde tuin met stenen berging is vanuit de keuken en via de openslaande deuren in de woonkamer bereikbaar.

De tuin is aan de achterzijde afgesloten maar via de toegangsdeur in de berging kunt u achterom.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?


- goede ligging
- rondom voorzien van kunststof kozijnen met draai- kiepsysteem
- vloerverwarming op de begane grond
- badkamer uit 2018
- de keuken is vernieuwd in 2016
- de mogelijkheid om deze woning verder uit te bouwen

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Rhijnvis Feithlaan 10 te Alkmaar
neem dan nu contact op!