Ringweg 17 te Heiloo

No items found.

Over deze woning

Wat een verrassende woning zal u zeggen als u de  Ringweg 17 komt bezichtigen. Als u voor de woning staat is namelijk niet te zien wat deze woning zo bijzonder maakt. Alvast een paar pluspunten;
- slaap- en badkamer op de begane grond
- grote tuin met volop privacy
- vrijstaande hobby- en of werkruimte in de tuin

Ik nodig u uit om dit unieke, multifunctionele object met eigen ogen te komen bekijken, u bent van harte welkom.

De woning is gebouwd op een strandwal en gelegen in de wijk Oud West in Heiloo.
Deze wijk kenmerkt zich door de brede lanen en het vele groen. In de tuin kunt u volop genieten van al het groen maar ook als u de deur uitstapt waant u zich in een parkachtige omgeving.

De Ringweg 17 in Heiloo is gebouwd in 1951 en door de huidige eigenaar  zeer goed onderhouden, verduurzaamd en verder uitgebouwd. Bij het ontwerpen van de uitbouw is goed nagedacht over de lichtinval. Hierdoor is er een zeer prettige woonomgeving ontstaan en sluiten alle vertrekken naadloos op elkaar aan.

Indeling

Vanuit de hal heeft u toegang tot veel vertrekken. Hier treft u onder andere het toilet, de trapopgang naar de eerste etage en de toegang naar de kelderruimte.

De woonkamer is een heerlijke plek om na een lange dag bij te komen en te genieten van het uitzicht op de tuin.
In de kamer is zeer goed gebruik gemaakt van de inval van natuurlijk licht middels de grote raampartij naar de tuin, de dakkoepel en de raampartijen in de uitbouw. De woonkamer is voorzien van een massief houten visgraat vloer.
Op winterse dagen zorgt de gaskachel voor extra warmte en sfeer.

De eetkamer met een erker aan de voorzijde is een fijne kamer om met een grote groep mensen te dineren. Deze kamer grenst aan de woonkamer maar kan met schuifdeuren met glas in lood worden afgesloten. De eetkamer is voorzien van een gaskachel.

Via de hal bereikt u de keuken in U- opstelling. De keuken heeft een granieten aanrechtblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Via de bijkeuken komt eigenlijk iedereen de woning binnen. Een heerlijk lichte ruimte die volop mogelijkheden biedt. Momenteel is deze in gebruik als garderobe en staat de wasmachine hier opgesteld.

Een prachtige (slaap)kamer op de begane grond met uitzicht op de geweldige tuin. De kamer is van goed formaat en nu in gebruik als slaapkamer maar deze kamer kan ook worden ingericht als werkruimte of tuinkamer. Via de openslaande deuren stapt u zo in de tuin en door de overkapping is dit een heerlijke plek om al vroeg in het voorjaar buiten te zitten.

Op de begane grond is de badkamer gesitueerd. De badkamer heeft een inloopdouche en wasmeubel met dubbele wastafel.

Eerste etage

Op de eerste etage bereikt u via de overloop drie slaapkamers. Op deze verdieping ligt ook een toiletruimte. In het verleden was deze in gebruik als badkamer. Op de overloop is een luik met vlizotrap die toegang biedt tot de vliering over de gehele breedte van de woning.

Vanuit ieder raam in de woning kijk je uit op het groen.De grootste slaapkamer op de eerste etage is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van vaste kasten. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van vaste kasten en heeft een balkon.

Tuin

In de tuin is recent een hobbyruimte gerealiseerd. De multifunctionele geïsoleerde ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken en door de goede lichtinval ook zeer geschikt als atelier.

De tuin is beter te omschrijven als een groene oase. Wat een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven. De voor, zij -en achtertuin geven volop privacy. De zon is volop in de tuin aanwezig maar onder de unieke zakdoekjesboom (Davidia involucrata) kun je heerlijk vertoeven in de schaduw.

Energielabel D

Bijzonderheden

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Ringweg 17 te Heiloo
neem dan nu contact op!