Romplaan 6 te Heiloo

No items found.

Over deze woning

RIANTE UITGEBOUWDE TWEE ONDER EEN KAP WONING MET VIER SLAAPKAMERS EN GARAGE op een ideale locatie in de wijk Oud West in Heiloo. Een wijk die zich kenmerkt door het groene karakter, brede lanen en rustige straten.

De Romplaan 6 is een perfecte woning voor iedereen die op zoek is naar ruimte. Deze woning heeft een grote voortuin en een eigen oprit waar voldoende ruimte is om drie auto's te parkeren.  

De L-vormige woonkamer met open haard heeft grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. Door de goede afmetingen van het woongedeelte en de speelse indeling is het mogelijk om verschillende zitjes te creëren.
De gehele woonkamer is voorzien van rolluiken die zowel in de hete zomers als koude winteravonden voor een aangenaam binnenklimaat zorgen. Onder de vloerbedekking ligt een massief houten parketvloer met motief die u naar uw eigen smaak kan laten schuren en polijsten.

De keuken is in het verleden uitgebouwd waardoor er een riante woonkeuken is ontstaan met grote raampartijen en zicht op de tuin. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparaten en heeft veel opbergruimte. In de keuken is naast een radiator ook vloerverwarming aangelegd als bijverwarming.

Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en de badkamer. Alle kamers kenmerken zich door de goede afmetingen en de fijne lichtinval. De overloop en de slaapkamer aan de achterzijde hebben praktische opbergkasten.

De ruime voorzolder met twee dakramen is een multifunctionele plek; er is volop bergruimte en daarnaast kan hier goed een werkruimte worden gerealiseerd. De vierde slaapkamer ligt op de tweede verdieping. Net als de gehele woning is deze kamer ook ruim en licht, mede door de dakkapel aan de achterzijde en het grote dakraam voor.

Achter de knieschotten en op de vliering is extra ruimte om spullen op te bergen.

De heerlijke tuin op het zuid oosten is fraai aangelegd en toegankelijk vanuit de woonkamer, de keuken maar ook via de oprit bereikt u de tuin. Aangrenzend treft u de garage met automatische deur. Deze biedt voldoende ruimte om een auto te stallen, fietsen te plaatsen en overige tuingereedschappen op te bergen.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder;

  • Ligging in een ruim opgezette woonwijk met volop parkeergelegenheid op eigen grond
  • Ruime woning met 4 slaapkamers, garage en veel bergruimte
  • De woning is op een heel aantal punten verduurzaamd, beschikt over 12 zonnepanelen en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
  • In de directe omgeving treft u recreatiegebied Noorderneg voor een heerlijke wandeling

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Romplaan 6 te Heiloo
neem dan nu contact op!