Rozenstraat 3 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Een uitgelezen kans voor wie houdt van jaren '30 bouw én graag vlakbij het stadscentrum en uitvalswegen woont!

Dit mooie woonhuis waar originele details bewaard zijn gebleven ligt in een groene omgeving, op een goed bereikbare plek, en toch vlakbij het historische stadscentrum met een groot aanbod aan cultuur, winkels en horeca.

Het woonhuis staat aan de Rozenstraat in Alkmaar, schuin tegenover De Hout, het oudste stadspark van Nederland.

Indeling


Via het voorportaal met origineel tegelwerk en glas in lood komt u in de hal met de trapopgang naar de eerste etage en heeft u toegang tot de verschillende vertrekken op de begane grond.

De woonkamer heeft een kenmerkende erker en openslaande deuren naar de tuin. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een massief houten vloer.

De keuken en bijkeuken bereikt u via de hal. Vanuit de keuken kijkt u op de tuin en stapt u de lichte bijkeuken in. Van hieruit bereikt u de zonnige tuin.

Aan de bijkeuken grenst de schuur waar voldoende ruimte is voor gereedschap en fietsen. Al uw voorraden en overige spullen kunt u kwijt in de kelderkast.

Eerste verdieping


Deze etage telt drie slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Een ruime slaapkamer met vaste kast aan de voorzijde van de woning, een kleinere kamer die in gebruik is als kastenkamer en een grote slaapkamer aan de achterzijde. Deze slaapkamer heeft openslaande deuren naar het balkon. Een heerlijke plek om 's morgens wakker te worden en te genieten van het groene uitzicht.

De badkamer is voorzien van een douche, bad en wasmeubel.

Tweede verdieping


De tweede etage met vide is verrassend ruim door de dakkapellen aan weerszijde van de woning. Deze verdieping is geheel naar eigen smaak in te delen. Er is meer dan voldoende ruimte om hier twee extra slaapkamers en een badkamer te realiseren.

Tuin


De fijne achtertuin met achterom is gelegen op het zuidwesten, hier kunt u de gehele dag genieten van de zon.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?
  • fantastische ligging nabij het centrum van Alkmaar en stadspark de Hout
  • karakteristieke jaren '30 woning
  • originele details zijn bewaard gebleven
  • een zee aan ruimte met de mogelijkheid om 5 slaapkamers en twee badkamers te realiseren

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Rozenstraat 3 te Alkmaar
neem dan nu contact op!