Sara Roosstraat 68

No items found.

Over deze woning

Dit is uw kans! Een prachtig appartement op de begane grond van appartementencomplex Korinthe is beschikbaar. Het mooie, ruime appartement heeft een ideale ligging ten opzichte van het prachtige strand van Zandvoort, het gezellige dorp, openbaar vervoer, winkels en scholen. In deze rustige en kindvriendelijke buurt is het heerlijk vertoeven. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer met open keuken, een aangrenzende loggia en twee ruime slaapkamers. Wilt u de woning bezichtigingen? Bel voor een afspraak doordeweeks of in het weekend, u bent van harte welkom!

Indeling

Via de verzorgde gezamenlijke entree bereikt u dit schitterende appartement, gelegen op de begane grond van het appartementencomplex. Het appartement is zowel van binnen- als van buiten goed onderhouden. Dit appartement beschikt over een grote woonkamer met open keuken (2016), welke van alle gemakken is voorzien. Een aangrenzende loggia, twee ruime lichte slaapkamers, een badkamer, opbergruimte en apart toilet.

Loggia

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime loggia. De loggia kan aan de voorzijde geheel open waardoor u het gevoel heeft buiten te zitten. De loggia is volledig afsluitbaar en goed geïsoleerd.

Bijzonderheden

– Binnen- en buiten goed onderhouden
– Op loopafstand van het strand en het gezellige dorp Zandvoort
– Rustige woonwijk
– Voorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Sara Roosstraat 68
neem dan nu contact op!