Sliksteeg 17 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Tussen de Kanaalkade en het Luttik Oudorp in de binnenstad van Alkmaar ligt een heel leuk straatje; de Sliksteeg.
In dit sfeervolle straatje is deze karakteristieke tussenwoning op nummer 17 beschikbaar voor jou.

Deze beeldbepalende woning is gebouwd in 1920 en beschikt over een prachtige vide met dakraam waardoor de gehele woning een prachtige lichtinval heeft, een slaapkamer met aangrenzend dakterras en een tuin met achterom. De vide is ingericht als werkplek maar kan ook gemakkelijk worden omgebouwd tot tweede slaapkamer.

De Sliksteeg is gelegen aan de voet van het Victoriepark in het oostelijke gedeelte van de binnenstad van Alkmaar. Om de hoek ligt het bruisende centrum van Alkmaar met volop reuring en aanbod van kunst, cultuur, winkels en horeca maar in dit rustige straatje merk je daar niets van.  

Zie ik je binnenkort voor een individuele bezichtiging op de Sliksteeg 17 in Alkmaar?

Indeling

Via de hal met originele glas in lood ramen stap je binnen in de sfeervolle woonkamer en word je aandacht direct getrokken naar boven. De vide met lichtkoepel zorgt voor een prachtige lichtinval in de woonkamer en op de eerste verdieping.

De lange woonkamer biedt volop mogelijkheden om te spelen met de indeling. Op dit moment is de voorzijde ingericht als eetkamer maar deze kan ook aan de achterzijde grenzend aan de keuken worden geplaatst. De keuken is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling met houten werkblad, vaatwasser, gaskookplaat en koelkast. Vanuit de keuken stap je zo de heerlijke tuin in.  

De badkamer met toilet en ruimte voor de opstelling van wasmachine en droger tref je aan de achterzijde.

Eerste etage

Vanaf de eerste verdieping sta je in direct contact met het woongedeelte op de begane grond. De eerste etage heeft aan weerszijde een dakkapel waardoor en veel leefruimte is.  De vide ligt aan de voorzijde van de woning en is eenvoudig in te richten als tweede slaapkamer.

Aan de achterzijde ligt de slaapkamer met grote schuifpui naar het aangrenzende dakterras. Een heerlijk terras om onder het genot van je eerste kopje koffie de dag te beginnen.

Buitenruimte

Het dakterras van circa 11m2 is toegankelijk middels een schuifpui vanuit de slaapkamer op de eerste verdieping. Een heerlijke plek voor een eerste kopje koffie in de ochtend.

Via de toegangsdeur in de keuken stap je zo in de heerlijke tuin met volop privacy en achterom. Bij deze woning heb je een dakterras en een tuin met achterom en dat in het centrum van Alkmaar. Wat wil je nog meer?

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder;


- de werkelijk unieke ligging in een rustig sfeervol straatje in het centrum van Alkmaar
- de prachtige lichtinval in de woning door de vide met dakraam
- een achtertuin met achterom en een dakterras
- mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Sliksteeg 17 te Alkmaar
neem dan nu contact op!