Van der Helststraat 35 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

In het geliefde Rembrandtkwartier is aan de Van der Helststraat nummer 35 beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. Deze gezinswoning uit 1956 ligt op een goede locatie; vrij parkeren voor de deur en toch vlakbij het stadscentrum en het treinstation. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet ver. Winkelcentrum de Hoef met supermarkten en diverse middenstand is vlakbij.

 

Zie ik jou binnenkort bij deze woning voor een individuele bezichtiging?

 

Indeling

Je stapt de woning binnen in de ruime hal van waaruit je toegang hebt tot alle vertrekken op de begane grond. Onder de trap naar de eerste verdieping is een grote kelderkast , ideaal op spullen op te bergen.

 

De woonkamer met erker en schouw heeft grote raampartijen en aan de achterzijde stap je via de openslaande deuren zo de tuin in. Aan de woonkamer grenst de keuken van waaruit je ook toegang hebt tot de tuin.

 

Eerste etage

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel en vaste kasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een balkon met zicht op de tuin. De badkamer ligt aan is voorzien van een douche en wastafel.

 

Tweede etage

Op de tweede verdieping met dakkapel aan de achterzijde tref je nog eens twee slaapkamers. Op deze etage is aan de voorzijde veelopbergruimte.

Deze woning heeft een heerlijke tuin met een ligging op het Zuid Oosten. Achterin de tuin staat een grote berging met aangebouwde overkapping. Via de overkapping bereik je de schuur en de achterom. 

Het is mogelijk om bij deze woning een garage aan te kopen aan de Jan van Goyenstraat 1226 te Alkmaar.

Bij de verkoop van deze woning is een projectnotaris betrokken.

 

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder:

- fantastische ligging ten opzichte van het centrum van Alkmaar

- de woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen

- mogelijk om een nabijgelegen garage aan te kopen

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Van der Helststraat 35 te Alkmaar
neem dan nu contact op!