Burgemeester van Alphenstraat 61 F16 te Zandvoort

No items found.

Over deze woning

Wilt u wonen op een steenworp afstand van het strand in een ruim appartement met twee en de mogelijkheid om drie slaapkamers te creëren? Dit hoekappartement met twee balkons en parkeergelegenheid op eigen terrein is een kans om op een fantastische locatie uw droomappartement te realiseren.

Het appartementencomplex

Residentie Santhorst
De hoofdentree van residentie Santhorst is smaakvol ingericht en zeer verzorgd. In het voorportaal zijn de brievenbussen en het bellentableau bereikbaar voor bezoekers. De centrale hal is afgesloten voor buitenstaanders en alleen toegankelijk voor bewoners. Middels een lift of het trappenhuis zijn alle verdiepingen bereikbaar.

Entree


Wanneer u de vierde verdieping bereikt stapt u binnen in de hal op de verdieping. Net als de centrale hal van het appartementencomplex is ook deze hal ruim en verzorgd. Deze hal wordt slechts gedeeld met één andere woning.
De meterkast is vanuit de hal toegankelijk.

De woning


Bij binnenkomst in de entree van het hoekappartement valt de goede lichtinval die door de vensters in de deuren ook de hal bereikt u direct op. Vanuit de hal zijn alle vertrekken in de woning bereikbaar. Het toilet is aan de linkerzijde gesitueerd.

Door de goede ligging op een hoek heeft het appartement twee grote ramen in de zijgevel die zorgen voor extra lichtinval. Vanuit ieder raam kijkt u prachtig weg op het circuit van Zandvoort,  de duinen en als u goed kijkt is de zee zichtbaar. In het verleden is een van de slaapkamers bij de woonkamer betrokken waardoor deze ruim 31m2 groot is en veel mogelijkheden heeft om naar eigen smaak in te richten.

Aan de woonkamer grenst een balkon welke vanuit een van de slaapkamer te bereiken is. In de hal van waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn is de deur naar de derde slaapkamer nog aanwezig. Een derde slaapkamer is hierdoor makkelijk te realiseren. In de hal is een vaste bergkast aanwezig.

De keuken, bestaande uit een keukenblok, is verouderd en dient gemoderniseerd te worden. In de keuken is een elektrische boiler van 30 liter aanwezig voor het warme water. Vanuit de keuken is het tweede balkon toegankelijk. Dit is een heerlijke plek om beschut te genieten van het uitzicht en de zon.

De grootste slaapkamer van circa 12m2 is gesitueerd naast de woonkamer. Deze slaapkamer heeft toegang tot het grote balkon wat van breed naar smal doorloopt over de gehele breedte van de woning. De tweede slaapkamer treft u rechts van de voordeur. Ook deze kamer heeft een goed formaat van circa 9m2. Vanuit deze kamer heeft u een prachtig uitzicht op de duinen.

De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een spiegelplafond en spiegelwand. In de badkamer treft u een bad gecombineerd met een douche en een wastafelmeubel.

Bij de woning behoort een eigen box welke is gesitueerd op de begane grond van het appartementencomplex.
De berging is zowel met de trap als de lift bereikbaar. Vanaf het afgesloten parkeerterrein is er een aparte ingang naar de bergingen waardoor u gemakkelijk met de fiets het appartementencomplex kunt betreden om uw fiets te stallen.

Omgeving


In het dorp Zandvoort met een prachtige ligging aan de kust is volop aanbod aan winkels, horeca en speciaalzaken.
Zowel het centrum als het treinstation, het strand en de duinen zijn in slechts enkele minuten wandelen te bereiken.
Kortom de locatie van de woning is fantastisch en mocht u een liefhebber zijn van de formule 1: het uitzicht vanuit de woning is geweldig.


Goed om te weten


De woning wordt verkocht met een as where is clausule in de koopovereenkomst. Dit betekent dat u als koper de woning aanvaardt in de staat waarop het pand zich bevind, u koopt wat u ziet. Een ouderdom- , asbest-, en niet zelfbewoningsclausule zijn van toepassing. Wilt u meer informatie over de inhoud van deze clausules? Neemt u gerust contact op.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?

  • ligging op een fantastische locatie nabij het strand
  • hoekappartement met twee slaapkamers en de mogelijkheid om een derde te realiseren
  • kans om deze woning geheel naar eigen smaak in te richten
  • het appartement beschikt over twee balkons
  • parkeergelegenheid op een afgesloten parkeerterrein

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Burgemeester van Alphenstraat 61 F16 te Zandvoort
neem dan nu contact op!