De Vang 23 Heiloo

No items found.

Over deze woning

GROTE TWEE ONDER EEN KAP WONING MET FANTASTISCH UITZICHT

De Vang 23 in Heiloo ligt op een fantastische locatie aan de rand van de wijk Oud West in Heiloo met een prachtig vrij uitzicht op groen en water. Daarnaast heeft de woning een groot oprij pad voor meerdere auto's, een grote voor- en achtertuin.

De woning heeft een groot woonoppervlak van 141m2 en een speelse indeling. Aan de voorzijde van de woning kunt u door de grote raampartijen volop genieten van het prachtige uitzicht. Aan de achterzijde kijkt u uit op de beschutte tuin. De nette keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning.

Eerste etage

Op de eerste etage treft u drie slaapkamers en de badkamer. Alle kamers kenmerken zich door de goede afmetingen en de fijne lichtinval. De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van praktische bergkasten.

Tweede etage

De ruime voorzolder met twee dakramen is een ideale plek om spullen op te bergen. De vierde slaapkamer ligt op de tweede verdieping. Net als de gehele woning is deze kamer ook ruim en licht.

De tuin

De fijne tuin met een gunstige ligging op het westen is toegankelijk vanuit de keuken maar ook via de oprit bereikt u de tuin. Aangrenzend treft u de garage. Deze biedt voldoende ruimte om een auto te stallen, fietsen te plaatsen en overige tuingereedschappen op te bergen.

Goed om te weten!
Deze woning wordt verkocht met een as is, where is clausule en de verkopende partij heeft niet in de woning gewoond. Dit betekent dat er tevens een niet zelfbewoningsclausule is opgenomen in de koopovereenkomst.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder;


- Fantastische ligging met vrij uitzicht in een ruime opgezette en groene wijk
- Grote woning met 4 slaapkamers, garage en veel bergruimte
- Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn nabij
- mogelijkheden om de woning uit te bouwen

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
De Vang 23 Heiloo
neem dan nu contact op!