De Vuyk 28 Oudorp

No items found.

Over deze woning

Op een prachtige plek in het geliefde Oudorp staat deze ruime woning met maar liefst vijf slaapkamers, een tuin op het zuiden, grote dakopbouw en uitzicht naar het water. Dit is een fantastische plek voor een gezin en waar de mogelijkheid is om vanuit huis te werken.

 

Woning

De ruime hal is het begin van uw bezoek aan deze woning. Aan de rechterzijde zijn de meterkast, garderobe nis, de toiletruimte met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is een handige bergkast en in de hal ligt een grijze, diagonaal gelegde tegelvloer.

Grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veellichtinval in de bijna 8 meter lange woonkamer. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde, naast de keuken, en vanaf de bank kijkt u richting het water en groen. In het hart van de woonkamer bevindt zich de schouw en op de vloer ligt parket.

In de keuken ligt dezelfde vloer als in de hal. De keuken in wandopstelling is uitgevoerd in een blauwe kleur en de gaskookplaat, afzuigkap en oven zijn ingebouwd. Met een hapje en een drankje loopt u zo vanuit de keuken naar het terras in de achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn groot genoeg om in te richten met een tweepersoonsbed en een grote garderobekast. In een van deze slaapkamers hangteen wastafel met marmeren achterwand, planchet en spiegel.

De moderne badkamer is ingedeeld met een dubbelwastafelmeubel, spiegelkast, wandcloset, handdoekenradiator en een inloopdouche. Het plafond is voorzien van inbouwverlichting en de ramen zorgen voor fijn lichtinval.

Op de tweede verdieping is een grote dakopbouw geplaatst,waardoor er twee extra slaapkamers zijn ontstaan. Beide slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde en aan de voorzijde zijn de overloop en een zolderberging.

 

Buitenruimte

Deze ruime woning heeft een voor- en achtertuin, waarbij de achtertuin op het zuiden gesitueerd is. Boven het grote terras in de achtertuin hangt een breed, elektrisch bedienbaar zonneschermen in de stenen berging is ruimte voor de fietsen en het tuin-/klusgereedschap.Een poort verbindt de achtertuin met de steeg, die grenst aan de Berkenlaan.

 

Omgeving

Oudorp is al jaren een geliefde plek om te wonen, mede dankzij de ruime opzet en het vele groen. De Vuyk, waar alleen bestemmingsverkeer komt, is een zijstraat van de Herenweg. Alle benodigde voorzieningen voor jong en oud zijn in de nabijheid. Zo is er in de Oudorperhout een skatepark en is Sportpark De Nollen maar een paar minutenfietsen. Aan de Nyenburgh is een klein winkelcentrum en ook de basisschool is vlakbij. Met de bus en fiets (ongeveer 10 minuten!) is de binnenstad van Alkmaar met restaurants, winkels, cafés en terrassen goed bereikbaar. De Ring Alkmaar is maar een paar minuten rijden en de A9 bevindt zich op 7 kilometerafstand.

 

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder:

-             Royale woonoppervlakte van ca. 126 m2

-             Maar liefst vijf slaapkamers

-             Tuin op het zuiden

-             Prachtig uitzicht aan de voorzijde

-             Op loopafstand van de Oudorperhout, diverse sportfaciliteiten en een buurtwinkelcentrum

-             Energielabel C

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
De Vuyk 28 Oudorp
neem dan nu contact op!