Diamantstraat 18 te Hilversum

No items found.

Over deze woning

De locatie is fantastisch en de woning heeft oneindig veel mogelijkheden. Dit is jouw kans om van deze "ruwe diamant" een mooie woning te maken. Plan snel een afspraak voor bezichtiging van Diamantstraat 18 in Hilversum.

De woning is gelegen in de geliefde woonwijk "Klein Rome" met op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum van Hilversum met volop aanbod aan kunst, cultuur en horeca. Het treinstation ligt op nog geen 5 minuten fietsafstand bij de woning vandaan maar ook alle uitvalswegen zijn nabij.

De hoekwoning uit 1900 ligt op een groot perceel van 173m2. De woning is in originele staat en biedt volop mogelijkheden om volledig eigen te maken. Via de voordeur stap je direct binnen in de woonkamer. De kamer is ruim en heeft grote vaste kasten die vroeger in gebruik waren als bedstede.

Aan de woonkamer grenst de keuken, dit is een heerlijk lichte ruimte door het grote dakraam. Het sanitair is hier ook gesitueerd. Vanuit de keuken heb je toegang middels een vaste trap naar de eerste etage. Via het luik in de keuken bereik je kelder en kom je via de afgesloten overkapping in de tuin.

Vanaf de overloop met een flinke hoogte van ruim 3 meter heb je toegang tot de eerste slaapkamer met wastafel en badkuip. Aan deze slaapkamer grenst de tweede slaapkamer. Vanuit deze kamer heb je toegang tot de vliering voor extra bergruimte.

De hoekwoning heeft naast een voor- en zijtuin een grote achtertuin welke is gelegen op het zuiden. De tuin is een heerlijk rustige plek met volop privacy.

Diamantstraat 18 in Hilversum is een kans om helemaal eigen te maken en dat op een fantastische locatie in Hilversum.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?

  • goede ligging van de woning nabij centrum, treinstation en uitvalswegen
  • een unieke kans om helemaal naar eigen wens te maken
  • groot perceel met een tuin op het zuiden

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Diamantstraat 18 te Hilversum
neem dan nu contact op!