Geest 35 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Op een werkelijk fantastische plek met uitzicht op de Grote Kerk van Alkmaar is deze heerlijke hoekwoning beschikbaar voor jou.

De woning is gebouwd in 1982 en beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, veel bergruimte en een heerlijke tuin met achterom en vrijstaande stenen berging. De Geest is gelegen in het centrum van Alkmaar maar in dit sfeervolle straatje, zonder verkeer voor de deur, is het heerlijk rustig. Letterlijk om de hoek ligt het bruisende centrum van Alkmaar met volop aanbod aan kunst, cultuur, winkels en horeca dus mocht u de reuring willen opzoeken dan is dit zeer nabij.

Zie ik jou binnenkort voor een individuele bezichtiging op de Geest 35 in Alkmaar?

Indeling

Kom binnen en laat je verrassen. Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping stap je binnen in de keuken. De keuken is uitgevoerd in een moderne kleurstelling met RVS elementen.

De tuingerichte woonkamer heeft volop lichtinval door de grote raampartijen aan de achterzijde, de openslaande deuren naar de tuin en het zijraam. De woonkamer is voorzien van een lichte laminaat vloer en keurig afgewerkt met strak stucwerk. De huidige eigenaar heeft in een nis in de woonkamer een vakkenkast gecreëerd. Een prachtige plek voor de televisie, boeken en kunststukken.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers en de badkamer gelegen. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde.

Op deze etage ligt ook de badkamer, deze is voorzien van douche, tweede toilet en wastafel. De badkamer is slechts enkele jaren geleden gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling.

Tweede verdieping

Op de tweede etage ligt de vierde slaapkamer met dakkapel en vliering. Vanuit deze kamer heb je het beste uitzicht op de Grote Kerk van Alkmaar. Deze kamer beschikt over veel extra bergruimte achter de knieschotten.

Op de voorzolder met dakraam is voldoende ruimte voor de wasmachine en droger. Hier zijn twee grote opbergkasten gemaakt. In een van de kasten is de CV installatie geplaatst.

Tuin

Via de openslaande deuren stap je zo in de heerlijke zonnige tuin met volop privacy. De tuin met achterom heeft een vrijstaande stenen berging voor de fiets en tuinspullen.

Een heerlijke plek om te genieten van de rust en dat in het centrum van Alkmaar.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder;
- de werkelijk unieke ligging in een rustig sfeervol straatje in het centrum van Alkmaar
- de keurige afwerking van de woning
- een viertal slaapkamers
- goede parkeergelegenheid voor vergunninghouders

Historie

De eerste Alkmaarders woonden op de geestgronden rond de huidige Grote Kerk. De hooggelegen zandrug, die evenwijdig met de kustlijn liep, werd omgeven door water en moerassen. Naar het westen werden deze zandgronden begrensd door de Westerweg, naar het oosten door het Ritsevoort. Ten oosten van de geestrug lag een lager gelegen gebied dat bij hoge waterstand door de Voormeer werd overstroomd.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Geest 35 te Alkmaar
neem dan nu contact op!