Haringvliet 5 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Een woning met een speelse indeling op een goede locatie. Deze tussenwoning met een geweldige ligging aan een hofje is gebouwd in 1980 en heeft een woonoppervlak van circa 102 m2.

De unieke indeling van de woning, de vier slaapkamers, een fantastische dakterras en de fijne tuin zullen u verrassen. U bent van harte welkom.

Omgeving


De woning staat in een kindvriendelijke wijk en grenst aan de Rekerhout met diverse speelvelden, de kinderboerderij en wandelpaden. Winkelcentrum de Mare ligt om de hoek met een gevarieerd aanbod aan supermarkten, winkelketens en speciaalzaken. Het treinstation van Alkmaar Noord is met de fiets bereikbaar, een bushalte staat op slechts 1 minuut lopen van de woning en uitvalswegen zijn nabij.

Begane grond

Via de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping stapt u de woonkamer binnen in het eetgedeelte. Dit is het centrale punt in de woonkamer met aangrenzend de keuken en het zitgedeelte.

De woonkamer heeft een Z vormige indeling met aan de voorzijde de keukenopstelling. Vanuit de keuken heeft u zicht op het gezellige hofje. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het heerlijke zitgedeelte heeft uitzicht op de tuin. Dit gedeelte is deels gescheiden van de eetkamer waardoor er allerlei gezellige hoeken zijn gecreëerd. In de woonkamer is volop bergruimte in de grote vaste bergkast onder de trap.

Eerste verdieping

Via de trap vanuit de entree is de eerste verdieping bereikbaar. Op deze etage treft u twee slaapkamers, de badkamer en een grote bergruimte waar de CV installatie (2022) en de mechanische ventilatie staan opgesteld.

De grootste slaapkamer, over de gehele breedte van de woning, treft u aan de voorzijde. De grote ramen zorgen voor een heerlijke lichtinval. In deze kamer is een extra wasmeubel geplaatst. De tweede slaapkamer heeft een groot dakraam en veel opbergruimte.

De badkamer heeft een centrale ligging op de eerste verdieping. De badkamer met inloopdouche, toilet en wasmeubel is uitgevoerd met grijze vloertegels en grote witte wandtegels. In de badkamer is  mechanische ventilatie (2023) aanwezig die automatisch aangaat wanneer de douche wordt gebruikt.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping treft u de derde slaapkamer. Vanuit deze kamer heeft u uitzicht op het park de Rekerhout.
Via deze kamer is het dakterras bereikbaar. Een heerlijke plek om van de allerlaatste zonnestralen te genieten. De aankleding op het terras zorgt voor volop privacy.

De tweede slaapkamer op deze verdieping ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een hele fijne lichtinval door het grote dakraam. Achter de knieschotten is volop ruimte om spullen op de bergen.

Tuin


Vanuit de woonkamer stapt u zo de heerlijke tuin in. De tuin is ruim 9 meter diep en heeft een  goede ligging op het westen. Vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar is de tuin een groene oase vol met bloemen en planten.

In de tuin staan een kleine bergkast voor tuinspullen. De berging aan de voorzijde van de woning is geschikt voor de fietsen en overige spullen.

Goed om te weten


Deze woning staat op erfpachtgrond, het voortdurend recht van erfpacht is afgekocht tot en met 16 januari 2030

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?
- Unieke ligging aan een hofje
- Speelse indeling in de woonkamer
- Vier slaapkamers van een goed formaat
- Moderne badkamer met inloopdouche
- Dakterras voor de allerlaatste zonnestralen
- Geweldige ligging nabij de Rekerhout
- Winkelcentrum de Mare ligt op loopafstand
- Nabij uitvalswegen en treinstation

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Haringvliet 5 te Alkmaar
neem dan nu contact op!