Jan van Goyenstraat 226 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Het appartement ligt op een hoek op de eerste etage van appartementencomplex 'De Reijgershorn'. Door de hoekligging beschikt deze woning over een ruime entree. Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken en het aangrenzende balkon. Vanaf dit balkon kijk je uit op het water en de Ruysdaelkade. De huidige eigenaren varen met de boot vanaf hier zo naar het centrum van Alkmaar. In slechts 10 minuten sta je op de Mient voor een ijsje.

Indeling

Deze woning is gebouwd als vier kamer woning maar één slaapkamer is in het verleden bij de woonkamer betrokken. Indien gewenst kan dit weer in de oude situatie worden teruggebracht maar deze grote woonkamer biedt volop mogelijkheden om te spelen met de opstelling van je meubels. Het tweede balkon grenst aan de woonkamer en met een ligging op het zuid westen is dit een heerlijke plek om te genieten van de zon.

De slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning. De grootste slaapkamer heeft een vaste kastenwand. Aan deze kamer grenst de badkamer welke in 2018 is verbouwd. De moderne badkamer heeft een grote douche ruimte met stortdouche, ingebouwde kranen en een badmeubel met dubbele wastafel.

In de hal voor de tweede slaapkamer is een grote bergkast waarin de wasmachine en droger kunnen worden geplaatst. Het appartement heeft een praktische indeling met volop opbergruimte.

Omgeving

De woning is gelegen op zeer goede locatie; winkelcentrum de Hoef ligt op 5 minuten loopafstand, het centrum van Alkmaar is slechts 10 minuten fietsen, uitvalswegen en openbaar zijn nabij.

De direct achter de woning gelegen garage wordt apart te koop aangeboden met een vraagprijs van € 30.000 kosten koper

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder;
- 3 kamer appartement met mogelijkheid tot 4 kamers
- woning ligt op de eerste etage en is bereikbaar met lift en trap
- moderne badkamer
- twee balkons
- grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
- nabijgelegen garage optioneel bij te kopen

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Jan van Goyenstraat 226 te Alkmaar
neem dan nu contact op!