Karveelstraat 34 Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Een fantastische kans op de Karveelstraat 34 in Alkmaar. Laat je verrassen door deze speels ingedeelde woning, de grote kamers en de heerlijke tuin met overkapping. Deze woning biedt u het ideale startpunt in de wijk de Horn Zuid voor een nieuw avontuur. U bent van harte welkom voor een bezichtiging.

Begane grond

Via de voortuin bereikt u de voordeur waar u onder de praktische overkapping volop ruimte heeft om spullen droog te plaatsen. In de hal treft u de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de speelse indeling op met de uitbouw aan de voor- en achterzijde van de woning. Door deze indeling zijn er volop mogelijkheden om de woning naar eigen wens in te delen. Een extra zitje bij de haard of in de uitbouw aan de achterzijde met een mooi uitzicht op de tuin behoort tot de mogelijkheden. In de kamer is een grote vaste kast onder de trapopgang. De ideale plek om spullen op te bergen.

Ziet u zichzelf al staan in deze fijne keuken? De keuken ligt aan de voorzijde van de woning en van hieruit kijk u vrij weg de straat in. De keuken is voorzien van een koelkast, een vriezer, gaskookplaat, afzuigkap en een oven. Voor het opbergen van al uw kookgerei en voorraden is volop bergruimte onder andere in de apothekerskast.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping, aan de achterzijde van de woning, zijn twee slaapkamers samengevoegd waardoor er een riante slaapkamer is ontstaan. Deze kamer heeft hierdoor een speelse indeling met sfeervolle hoekjes. Een grote vaste kast biedt volop ruimte voor al uw kleding. Mocht u de slaapkamers weer op willen splitsen, dit is eenvoudig te realiseren.

De tweede slaapkamer met wastafel op de eerste verdieping ligt aan de voorzijde van de woning.
Naast een groot dakraam heeft deze kamer ook een zijraam waardoor er in de kamer veel licht naar binnen valt.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is op de voorzolder een ruimte gerealiseerd voor de opstelling voor de wasmachine en droger met daarbij een wastafel. De CV installatie en de unit voor de mechanische ventilatie zijn hier ook opgesteld. Op de voorzolder is veel plek op spullen op te bergen.

Tuin


De fijne tuin met achterom heeft een ligging op het oosten. De vrijstaande stenen berging biedt ruimte aan al uw tuinspullen, gereedschappen en fietsen.
In de tuin staat een prachtige overkapping waar een sfeervol zitje is gecreëerd. Een heerlijke plek om te genieten.

Omgeving

De locatie van de woning is fantastisch. Op loopafstand treft u basisscholen en winkelcentrum de Mare. Het winkelcentrum heeft een groot aanbod supermarkten, speciaal zaken maar ook sportscholen, de bibliotheek en een gezondheidscentrum.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?

  • rustige ligging in woonwijk op een goede locatie nabij winkelcentrum de Mare
  • ruime voor- en achtertuin met twee overkappingen
  • de eerste verdieping is volledig voorzien van kunststof kozijnen

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Karveelstraat 34 Alkmaar
neem dan nu contact op!