Lepelaarstraat 1 te Uitgeest

No items found.

Over deze woning

Verrassend ruime hoekwoning met een diepe achtertuin van maar liefst 17 meter én een vrij uitzicht.

De Lepelaarstraat in Uitgeest is een doodlopende straat en aan het einde treft u deze geweldige hoekwoning op nummer 1. Hierdoor heeft u geen doorgaand verkeer voor de woning en uw eigen auto parkeert u op eigen terrein.

Daarnaast heeft de woning een goede ligging. Aan het einde van de straat treft u een supermarkt, het centrum van Uitgeest ligt op loopafstand en de uitvalswegen naar Alkmaar, Amsterdam en de Zaanstreek liggen op nog geen 5 minuten rijden van de woning.

Indeling


Via de royale hal met meterkast, toilet en bergkast stapt u binnen in de L- vormige woonkamer. Aan de voorzijde treft u de keuken. Door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde is er in de kamer veel daglichtinval. Het woongedeelte is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. U heeft hier een prachtig uitzicht op de tuin, deze is via openslaande deuren bereikbaar.

Eerste etage


Middels de speelse wenteltrap bereikt u de ruime overloop op de eerste verdieping. Op deze etage treft u drie slaapkamers. Een van de slaapkamers is bereikbaar via de grootste slaapkamer maar deze kan ook hiervan worden gescheiden. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben hoge plafonds waardoor de kamers nog ruimtelijker aanvoelen. De badkamers is voorzien van een wasmeubel, douche en tweede toilet.

Tweede etage


Een hele lichte etage door de grote raampartijen en het hoogte verschil in het dak. Op deze verdieping treft u de vierde slaapkamer. Op de overloop/ voorzolder met wastafel is volop ruimte voor de opstelling van de wasmachine en de droger.

Tuin


De tuin is fantastisch! Aan de achterzijde is deze maar liefst 17 meter diep. Vlak achter de tuin treft u een wandelpad met aansluitend een sloot waar op een zomerse dag met een klein bootje kan worden gevaren of wanneer het vriest geschaatst kan worden. In de tuin is een pomp aanwezig om te sproeien. Aan de zijkant van de tuin is een bergruimte gerealiseerd voor al uw tuinspullen. Door de gunstige ligging van de woning kunt u via de aangebouwde berging van de voor- naar de achtertuin. In de vrijstaande stenen berging met elektra is ruimte voor uw fiets en overige spullen.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?


- gunstige ligging in Uitgeest aan een doodlopende straat
- ruime, verrassende hoekwoning
- diepe achtertuin van maar liefst 17 meter
- parkeergelegenheid op eigen grond

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Lepelaarstraat 1 te Uitgeest
neem dan nu contact op!