Meidoornplantsoen 97 Schoorl

No items found.

Over deze woning

Bent u op zoek naar een woning met garage op een geweldige locatie in Schoorl?

Het gezellige centrum van Schoorl treft u op loopafstand, het mooie polderlandschap om de hoek en het bos, de duinen en het strand zijn ook nabij.

Deze woning is gelegen op een perceel van 138m2 grond en aan de voorzijde kijkt u uit op groen. Door de gunstige ligging van deze woning in de straat heeft u ook aan de achterzijde veel privacy. De achtertuin grenst aan een plein met garageboxen waar ook de bijbehorende garage is gelegen.

Graag plan ik met u een afspraak in voor een bezichtiging zodat u deze woning op uw gemak kunt bekijken en ik u persoonlijk alle pluspunten en mogelijkheden van deze woning kan toelichten.

Via de entree stapt u binnen in de gezellige woonkamer met houtkachel.

Aan de voorzijde is het zitgedeelte en aan de achterzijde treft u het eetgedeelte dat grenst aan de keuken.
De houtkachel staat op een centraal punt in de woonkamer zodat u zowel vanuit het zit- als het eetgedeelte van de kachel kunt genieten. De openslaande deuren aan de achterzijde geven toegang tot  de privacyvolle achtertuin.

De keuken is open en zeer praktisch ingedeeld waardoor u tijdens het koken in directe verbinding staat met het woongedeelte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De woning is aan de achterzijde deels uitgebouwd waardoor er een bijkeuken is ontstaan. Via de bijkeuken heeft u ook toegang tot de tuin.

Op deze verdieping treft u twee ruime slaapkamers, een wasruimte, badkamer en apart tweede toilet.

Eén slaapkamer treft u aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde. Voorheen waren op deze verdieping een drietal slaapkamers maar de huidige eigenaren hebben één slaapkamer omgebouwd tot badkamer. Hierdoor is op deze verdieping een grotere badkamer ontstaan welke is voorzien van een bad, separate douche en wastafel. De voormalige badkamer is ingericht als wasruimte.

Via de voorzolder met veel opbergruimte en 3e toilet bereikt u de derde slaapkamer. Over de gehele breedte van de woning is aan de achterzijde een dakkapel geplaatst. Dit zorgt voor veel extra woonruimte en hierdoor is ook de derde slaapkamer ruim bemeten. Tevens is hier een inloopkast met wastafel gerealiseerd.

De woning is gelegen in een zeer rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt.
Aan de voorzijde heeft u een riante tuin welke is gelegen op het zuidwesten. Hier kunt u tot de zon ondergaat genieten van de laatste zonnestralen.

In de achtertuin met aparte stenen berging en achterom heeft u volop privacy.
Grenzend aan het achtergelegen plein met garageboxen treft u ook de garage welke bij de woning wordt aangeboden. De garage is zeer goed toegankelijk en voorzien van elektra.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning met garage bijzonder:
- rustige ligging in groene omgeving
- op loopafstand van voorzieningen
- volledig voorzien van dubbelglas (2007)
- 13  zonnepanelen (2017) met garantie
- dakkapel aan de achterzijde van de woning
- vloerisolatie 2004, RC waarde 2.3
- dakisolatie 2006
- nieuwe dakbedekking in 2016
- energielabel B

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Meidoornplantsoen 97 Schoorl
neem dan nu contact op!