Mercuriusstraat 16 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Groots wonen op een centrale locatie in Oudorp! Deze woning biedt u volop mogelijkheden om uw woondromen te realiseren.

Begane grond


Op de begane grond komt u binnen in de hal met de open trap naar de eerste verdieping. In de hal treft u ook de meterkast en het toilet.

De woonkamer zal u verrassen wanneer u binnenstapt. De grote uitgebouwde leefruimte met raampartijen tot aan de grond, een sfeervolle haard en uitzicht op de groene tuin maken deze ruimte een fijne plek om geheel naar eigen wens in te richten. De keuken grenst aan de woonkamer en heeft zicht op de tuin.

De woning is uitgebouwd en vanuit de uitbouw is de berging bereikbaar. Van hieruit is ook de garage met elektrische deur toegankelijk.

Eerste etage

Via de hal kunt u de trap op naar de eerste verdieping. Van daaruit heeft u toegang tot drie ruime lichte slaapkamers en de badkamer. In alle slaapkamers is een vaste kast aanwezig, in de slaapkamer in de voorkamer is ook een wastafel geplaatst. In de badkamer is een inloopdouche, een wastafel en een tweede toilet aanwezig.

Tweede etage

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Vanaf de overloop met bergruimte waar de CV- installatie is opgesteld bereikt u de vierde slaapkamer. Het grote dakraam en het raam in de zijgevel zorgen voor een fijne lichtinval in de kamer.

Tuin

Naast de voortuin met parkeergelegenheid voor uw eigen auto voor de garage heeft de woning ook een grote achtertuin met achterom. De achtertuin heeft een ligging op het zuidoosten, de tuin is bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer middels een loopdeur.

Omgeving

In een kindvriendelijke straat op een centrale locatie in Oudorp kan uw nieuwe woonavontuur starten. Diverse basisscholen staan op loopafstand van de woning, openbaar vervoer stopt om de hoek en de uitvalswegen zijn nabij. Voor uw dagelijkse boodschappen wandelt u in enkele minuten naar het gezellige centrum met een supermarkt en diverse speciaalzaken.

Goed om te weten

De woning wordt verkocht met een as where is clausule in de koopovereenkomst. Dit betekent dat u als koper de woning aanvaardt in de staat waarop het pand zich bevind, u koopt wat u ziet. Een ouderdom- , asbest-, en niet zelfbewoningsclausule zijn van toepassing. Wilt u meer informatie over de inhoud van deze clausules? Neemt u gerust contact op.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?


- eindwoning met garage op groot perceel
- volop leefruimte
- vier slaapkamers van goed formaat
- centrale locatie in Oudorp

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Mercuriusstraat 16 te Alkmaar
neem dan nu contact op!