Tijm 41 te Heerhugowaard

No items found.

Over deze woning

Tijm 41 in Heerhugowaard is een moderne en duurzame rug aan rug woning gelegen in het Land van Luna. Het is een verrassend lichte woning met een moderne keuken en badkamer, 3 slaapkamers en een fijne tuin met een goede ligging op het Zuid Oosten.

Indeling

Stap binnen in deze rug aan rug woning, u zal u verbazen over het licht en de ruimte. Via de voortuin bereikt u de woning en komt u binnen in de hal met toegang tot de woonkamer, de meterkast en het toilet. De woonkamer met een houtlook vinyl vloer heeft uitzicht op de tuin. Door de grote schuifpui valt er veel licht naar binnen en is deze ruimte heerlijk licht. Vanuit de woonkamer kunt u via de open trap naar de eerste verdieping. Het is mogelijk om indien gewenst onder de trap bergruimte te realiseren.

De moderne open keuken heeft een strakke afwerking en voldoende opbergruimte. In de keuken treft u een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combi oven. In de naastgelegen kast in de keuken is de CV installatie geplaatst en de aansluiting voor de vloerverwarming. In deze kast is tevens ruimte op overige spullen op te bergen.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, de badkamer en een ruimte voor de wasmachine en droger. De grootste slaapkamer is circa 12m2 groot. De tweede slaapkamer op de eerste verdieping is ook van een goed formaat en ruim 10m2 groot. Een fijne badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, een wasmeubel met dubbele wastafel en een tweede toilet. De wasmachine en droger kunt u plaatsen in de kast naast de badkamer.

Tweede verdieping

Vanaf de eerste verdieping bereikt u via een kleine hal de trap naar de tweede verdieping waar de derde slaapkamer is gerealiseerd. Deze ruimte is verrassend hoog en door het grote dakraam valt er natuurlijk licht naar binnen. Daarnaast is er opbergruimte aanwezig achter de knieschotten. Buren hebben aan de voorzijde een dakkapel geplaatst en op deze verdieping zelfs een tweetal kamers gerealiseerd.

Omgeving

In de directe omgeving is volop groen aanwezig. Het park en het strand van Luna liggen op steenworp afstand. Heerlijke plekken om te wandelen, te sporten of in de zomer naar het strand te gaan. Voor kinderen is er genoeg te beleven rondom de woning. Een speeltuin ligt achter de woning en een basisschool met een groot speelplein ligt aan de voorzijde. Voor uw dagelijkse boodschappen wandelt u in 10 minuten naar de Vomar in de stad van de Zon en op de fietst bent u in 10 minuten in winkelcentrum Middenwaard. Werkt u niet in de omgeving? Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg van Alkmaar.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?

  • nagenoeg nieuwe duurzame en moderne woning
  • de woning heeft een energielabel A en beschikt over 6 zonnepanelen
  • reeds drie slaapkamers maar de mogelijkheid om de zolder etage te vergroten en nog een extra kamer te creëren

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Tijm 41 te Heerhugowaard
neem dan nu contact op!