Valkenaarstraat 99 te Huizen

No items found.

Over deze woning

Kom binnen op de Valkenaarstraat 99 in Huizen en laat u verrassen door de prettige sfeer in de woning, de ruimte, het licht en de mogelijkheden.

De woning dient op een heel aantal punten gemoderniseerd te worden maar dit is voor u een kans om op een geweldige locatie een fantastische woning te realiseren.

Via de voortuin met eigen parkeerplaats bereikt u de tussenwoning. De woning staat op een perceel van 401m2 eigen grond in het Oude Dorp. De wijk kenmerkt zich door oude boerderijen met rieten daken, kronkelende straatjes met alle voorzieningen om de hoek. De woning ligt verscholen in de straat waardoor u zowel aan de voor- als achterzijde geniet van volop privacy.

Begane grond

U stapt direct binnen in de woonkamer waar het licht aan de voor- en achterzijde volop naar binnen valt. De woonkamer heeft een speelse indeling met een iets lager gelegen uitbouw aan de voorzijde, een sfeervolle haard en de originele balken die in het zicht staan. Op de vloer ligt een karakteristieke massief houten vloer.

Vanuit de woonkamer bereikt u via de openslaande deuren de tuin. Via de deur in het eetgedeelte is de keuken bereikbaar. De huidige keuken heeft een speelse indeling met zicht op de tuin. De keuken dient gemoderniseerd te worden.

Vanuit de grote hal heeft u toegang tot alle vertrekken op de begane grond. In de hal treft u ook het tweede toilet. Op de begane grond zijn twee slaapkamers gesitueerd. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde, met aan weerszijden vaste kasten,  kijkt u uit op het groen in de voortuin. Deze slaapkamer is circa 14 m2 groot. De tweede slaapkamer op de begane grond is aan weerszijden voorzien van vaste kasten. De slaapkamer is circa 15m2 groot en vanuit de kamer heeft u zicht op de achtertuin. De badkamer treft u op de begane grond. Deze ruimte is gemoderniseerd en uitgevoerd in een neutrale kleurstelling.

De badkamer is voorzien van een bad, inloopdouche, dubbele wastafel en een tweede toilet. Door de praktische indeling is in de badkamer ook ruimte voor de opstelling van de wasmachine en de droger.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is op dit moment opgedeeld in drie ruimtes. Deze verdieping is geheel naar eigen smaak in te te delen en in te richten. Een derde slaapkamer is gelegen op de eerste verdieping. De kamer is voorzien van vaste kasten en dakramen. Deze kamer is geschikt te maken als vierde slaapkamer.

De tuin

De achtertuin is fantastisch! De tuin met een zuidelijke ligging over de gehele breedte van de woning is een oase van rust. Een heerlijke plek om te genieten van het mooie weer. In de tuin staat een berging voor uw fietsen en overige tuinspullen. De tuin is via de keuken en de woonkamer bereikbaar. Een achterom is ook aanwezig. Vanaf de straat loopt u over uw eigen grond, met parkeerplaats, langs de naastgelegen woningen naar de voordeur van Valkenaarstraat 99.

Goed om te weten;
- Project notaris Notariaat Beumer Kwantes te Badhoevedorp
- Deze woning is geen karakteristiek pand en ook geen monument, maar is wel onderdeel van de structuur van het beschermd dorpsgezicht

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder:

  • Uniek object met volop kanzen om geheel eigen te maken
  • Grote woning op een groot perceel met een centrale ligging in Huizen

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Valkenaarstraat 99 te Huizen
neem dan nu contact op!