Veldzigtlaan 106 te Haarlem

No items found.

Over deze woning

Een perfecte kans om een start te maken op de woningmarkt.
Een heerlijk licht appartement op een goede locatie in Haarlem. De ideale woning om je eerste eigen thuis van te maken. Je bent van harte welkom voor een bezichtiging.

Vanuit de woonkamer kijk je door de grote raampartijen vrij weg op de kruising van de Zijlweg en de Randweg en in de verte zie je de  St. Bavo Kathedraal liggen. Door de goede lichtinval is de woonkamer een fijne lichte ruimte. Een elektrisch zonnescherm is aanwezig voor verkoeling op zomerse dagen.

De woonkamer en de keuken worden gescheiden door een vaste kastenwand. De woonkamer is vanuit de hal en de keuken bereikbaar. Vanuit de hal loop je direct de keuken in. Naast basis elementen blijft de losse apparatuur achter om de keuken compleet te maken. De vaste kastenwand is een ideale plek om je voorraden op te bergen.

De slaapkamer grenst aan de woonkamer. De kamers worden van elkaar gescheiden door een glazen wand. In de slaapkamer staat een grote vaste kledingkast met spiegeldeur. Daarnaast is er nog een extra vaste kast voor het opbergen van spullen. Vanuit de slaapkamer stap je zo op het balkon met een vrij uitzicht op de Zijlweg.

De badkamer met een wastafelmeubel en een bad in combinatie met een douche is betegeld met lichte vloer- en wandtegels. De badkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de slaapkamer bereikbaar.

Berging

Naast de voordeur tref je de meterkast en een bergkast. Bij de woning hoort ook nog een berging in de onderbouw van het appartementen complex. Daarnaast is er een centrale plek voor de ingang naar de bergingen waar fietsen gestald kunnen worden.

Omgeving

De woning staat op een perfecte plek!
In 8 minuten fietsen sta je op de Grote Markt, het centrale hart van Haarlem. Fiets je de andere kant op dan bereik je snel de kust. De bus stopt voor de deur en het station van Overveen ligt om de hoek. Een supermarkt tref je op loopafstand van de woning. Kortom een ideale plek om je wooncarrière te starten.

Goed om te weten

De woning is met de trap bereikbaar. In het complex is ook een lift aanwezig. De lift stopt niet op de verdieping waar deze woning is gelegen.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder


- de perfecte eerste woning voor een starter
- goede locatie in Haarlem
- het treinstation van Overveen op loopafstand
- volledig voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen
- heerlijk balkon met elektrische zonwering

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Veldzigtlaan 106 te Haarlem
neem dan nu contact op!