Vermeerstraat 8 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Een prachtige erkerwoning voor iemand die houdt van karakteristieke bouw én graag vlakbij het centrum van Alkmaar en uitvalswegen woont.

Deze tussenwoning (anno 1941) ligt op een perceel van 119m2 eigen grond in een groene omgeving, en toch vlakbij alle dagelijkse voorzieningen. Binnen 5 minuten fietsen bereikt u de binnenstad van Alkmaar of winkelcentrum de Hoef en op loopafstand in station Alkmaar Centraal gelegen.

Indeling

Via de hal komt u in de lichte woonkamer met aan de voorzijde een erker. De woonkamer en de hal zijn voorzien van een houten vloer. Via de openslaande deuren aan de achterzijde van de kamer bereikt u de zonnige achtertuin.

Vanuit de hal, met toilet en bergruimte onder de trap, heeft u toegang tot de keuken en de aangrenzende bijkeuken met opstelling voor was- en droogmachine en zonneboiler.

Eerste verdieping

De eerste etage telt twee kamers plus een badkamer met douche en toilet.
De slaapkamer aan de voorzijde van de woning bestond voorheen uit twee slaapkamers, indien gewenst is dit eenvoudig weer te realiseren. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kast.

Via de badkamer heeft u toegang tot het kleine balkon met uitzicht op de tuin.

Tweede verdieping

De zolderetage heeft een grote kamer met ingebouwde kasten en aan de achterzijde een dakkapel.
Op de voorzolder treft u de CV- opstelling, een vliering en veel bergruimte achter de knieschotten.

Tuin

De achtertuin, gelegen op het westen/noordwesten, is bereikbaar via de openslaande deuren in de woonkamer of via de loopdeur in de bijkeuken. Achterin de tuin, over de gehele breedte staat een schuur. Via de schuur bereikt u de achtergelegen steeg.

Bijzonderheden

Bijzonderheden


- Karakteristieke erkerwoning
- Perfecte locatie ten opzichte van de binnenstad van Alkmaar, uitvalswegen en het treinstation
- Grotendeels voorzien van dubbelglas
- Nefit zonneboiler met collectoren

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Vermeerstraat 8 te Alkmaar
neem dan nu contact op!