Winkelwaard 66 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

De woning ligt op de derde verdieping van het appartementencomplex en heeft op de vierde verdieping een vide. De hoogte zorgt voor een heel ruimtelijk effect en mede door het dakraam op de vide heeft de woonkamer een prachtige lichtinval. De vide kan worden ingericht als werkplek maar een tweede slaapkamer behoort ook tot de mogelijkheden.

Op loopafstand van de woning ligt het kleinschalige winkelcentrum Winkelwaard en het het treinstation van Alkmaar Noord. Ook het centrum van Alkmaar is nabij, met de fiets staat u in 7 minuten op het Waagplein.

Bij het appartement hoort een aparte berging welke op de begane grond is gelegen.

Wilt u de woning bezichtigingen? Bel voor een afspraak doordeweeks of in het weekend, u bent van harte welkom!

Indeling

De entree van de woning grenst aan de galerij welk u bereikt via het nabijgelegen trappenhuis of de lift.

Wanneer u de deur opent stapt u binnen in de lange hal van waaruit u de woonkamer, slaapkamer en de badkamer bereikt. Het gehele appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer.

De woonkamer met vide is werkelijk fantastisch en biedt volop mogelijkheden om aan te passen naar de situatie die u het beste past. De vide met dakraam is door de huidige eigenaar in gebruik als kantoor met een aparte heerlijke loungeplek maar kan ook worden ingericht als tweede slaapkamer. Vanaf de vide staat u in direct contact met de ondergelegen woonkamer met aangrenzend de half open keuken.

De keuken in hoekopstelling ligt aan de achterzijde van de woning. Vanuit de keuken kijkt u op de groene levendige omgeving.

De slaapkamer van circa 12m2 ligt aan de voorzijde van de woning. Onder de trapopgang naar de vide is een kast gemaakt. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot deze trapkast.

De badkamer is praktisch ingericht met een douche, toilet en wastafel. In de badkamer is voldoende ruimte voor de wasmachine en droger.

Buitenruimte

Het heerlijke balkon met vrij uitzicht is een fijne plek om te genieten van het buitenleven.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder;
- het licht en de ruimte in de woning door de sfeervolle vide
- de ligging van de woning ten opzichte van openbaar vervoer en voorzieningen
- goede en gezonde VVE

De eigenaar van de woning neemt deel aan het project Daalmeer Zon en is eigenaar van vijf zonnepanelen. Deze panelen kunnen door de toekomstige eigenaar van de woning worden overgenomen. Meer informatie over dit project en de kosten voor overname van de panelen is beschikbaar.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Winkelwaard 66 te Alkmaar
neem dan nu contact op!