Zeglis 65 te Alkmaar

No items found.

Over deze woning

Op een fantastische locatie aan het Noordhollandsch Kanaal, op korte afstand van het centrum van Alkmaar, staat deze karakteristieke twee onder een kap woning met een fenomenale tuin. De tuin is een verborgen pareltje die niemand verwacht op deze locatie. Kortom Zeglis 65 in Alkmaar is uniek, kom kijken!

Deze woning staat op een perceel van 505 m2 eigen grond en heeft een eigen oprijpad van maar liefst 19 meter lang.

Indeling

Kom binnen middels de voordeur en stap via de hal binnen in de woonkamer. De lange woonkamer met een houten vloer en een open trap naar de eerste etage is geheel naar eigen smaak in te delen. Een leuk zitje voor het raam waar u zicht heeft op de straat of misschien is dit voor u juist een plek om een extra eettafel te plaatsen. De woonkamer is lang en biedt volop mogelijkheden.

Aan de achterzijde van de woning ligt de keuken welke is voorzien van een plavuizen vloer. Een echte leefkeuken waar voldoende ruimte is om een grote eettafel te plaatsen. In de keuken treft u een gaskookplaat, koelkast en vaatwasser. Door de grote lichtkoepels in het dak is dit een heerlijke lichte ruimte.

Eerste verdieping

Op de eerste etage treft u twee slaapkamers. De eerste slaapkamer, een sfeervolle kamer, heeft een prachtig uitzicht op het Noordhollandsch Kanaal. Deze slaapkamer heeft een afmeting van ruim 7 m2. De tweede slaapkamer treft u aan de achterzijde van de woning. Deze kamer heeft uitzicht op de tuin en is voorzien van een vaste bergruimte. De ruime overloop met dakraam biedt ruimte om kasten te plaatsen. Boven de trapopgang is een luik naar de vliering waar u volop ruimte heeft om spullen op te bergen.

De badkamer met wastafel, bad en toilet ligt op de begane grond en is bereikbaar vanuit de keuken.

De tuin

De tuin is werkelijk fantastisch; een verscholen schat die bij deze woning hoort. De tuin is toegankelijke vanuit de keuken of via het oprijpad. Aan de woning is een pergola geplaatst, een heerlijke plek om in de schaduw uit te kijken over de grote tuin. In de vrijstaande stenen berging, welke is voorzien van elektra, is volop ruimte om al uw tuinspullen op te bergen en uw fietsen te stallen. De huidige eigenaren hebben een moestuin en een bloementuin gecreëerd en kas is ook nog aanwezig. De huidige eigenaren vertellen u graag meer over alle aanwezige planten en groenten in de tuin.

Omgeving


Naast de geweldige ligging van de woning en de fantastische tuin staat deze woning ook nog eens op een perfecte locatie. Met de fiets staat u in enkele minuten midden in het centrum van Alkmaar. In de binnenstad treft u een groot aanbod aan winkels, horeca en uitgaansgelegenheden. In de directe omgeving van de woning treft u winkelcentrum de Hoef voor al uw dagelijkse boodschappen. Via de uitvalswegen bereikt u snel de A9 of rijdt u richting Hoorn of Schagen.

Bijzonderheden

Wat maakt deze woning bijzonder?

  • de fenomenale tuin en het eigen oprijpad die bij de woning horen
  • de ligging nabij het centrum van Alkmaar en aan het Noordhollandsch kanaal

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ook enthousiast geworden over
Zeglis 65 te Alkmaar
neem dan nu contact op!